Komplet renovering og tilbygning af enfamiliehus i Egå

Familien ønskede at blive boende og forvandle det “gamle” hus til et større og at det skulle være top moderne.

Store vinduespartier og ovenlys skulle give mare lys rum i huset. Et bedere indeklima var også vigtigt derfor blev huset energioptimeret efter kunstens regler, hvilket har gjort mere harmonisk.

Et delvist nyt køkken, hvor man har genbrugt de gode elementer fra det gamle, har gjort køkken/stue med tilbygningen til husets hjerte.

Opgaven omfattede:
  • Udførelse af nyt toilet og modernisering af badeværelse
  • Tilbygning af stue er udført i letvægts konstruktion med udhæng til ny terrasse
  • Montering af rytterlys samt ovenlys
  • Facadeisolering og moderne ventalations system
  • Komplet vindus udskiftning
  • Gulve udført med gulvvarme og klik plankegulve i lakeret eg
  • Lofter udført med glat gipslofter
  • Komplet ny IHC el installation
  • Ny carport og terrasse
  • Ny køkkenvæg
Byggematerialer: tagpap, zink, alu-vinduer, komposit -terrassebrædder, italienske klinker, ege planker 8 Rum 180 m2 Byggetid: 8 mdr. Involverede: Arkitekt, vvs, blikkenslager, murer, tømrer, maler, tagdækker, ventalation og elektriker