Tilbygning til sammenbragt familie med 8 børn

Familien ønskede rum til alle, et større køkken, to ekstra værelser til de mange sammenbragte børn – og drømte om at nyde livet på en ny terrasse… Men budgettet var stramt, så det ville kræve omtanke og indsigt, hvis tilbygningen skulle realiseres.

Ved at vælge træ i stedet for halv mursten og halv træ samt andre trapper end som tidligere foreslået, kunne familiens økonomi hænge sammen, og samtidig fik man en mere harmonisk tilbygning.

Et nyt køkken (der blev til en udvidelse af det eksisterende), to nye værelser, et multirum, hvor der er tænkt på familiens teenagere (terrassedøre kan bruges som indgang)…

– udvidede rammer til glæde for alle.

Tilbygningen omfattede:
  • Udførelse af nyt badeværelse og forgang i eksisterende hus
  • Tilbygning er udført i letvægkonstruktion med udvendig beklædning af superwood og indvendig med gips
  • 1. sal er mindre end kælderetage og derfor bliver der plads til tagterrasse af composit brædder, ovenpå det flade tag med tagpap
  • Der er igennem dobbelt terrassedør fri adgang til terrasse fra det nye køkken, samt fra terrasse adgang via ståltrappe direkte til have
  • Værelser er udført med terrassedøre
  • Gulve udført som 3-stavs parketgulv i lakeret eg
  • Lofter udført med glat gipslofter
  • Tilbygningen er tænkt som nyt møder gammelt
Byggematerialer: ståltrappe, zink, mahogni-vinduer, komposit-terrassebrædder, sort malede superwood profilbrædder. Involverede: Arkitekt, vvs, blikkenslager, murer, tømrer og elektriker